Τηλεδιάσκεψη εμπλεκόμενων φορέων στο πλαίσιο της 1ης Διαβούλευσης

Με την παρούσα ανάρτηση σας γνωρίζουμε ότι ο Δήμος Φλώρινας έχει ξεκινήσει την εκπόνηση Σχεδίου Βιώσιμης Αστικής Κινητικότητας (ΣΒΑΚ) για την πόλη της Φλώρινας, με χρηματοδότηση από το ΠΡΑΣΙΝΟ ΤΑΜΕΙΟ.


Το ΣΒΑΚ θα οργανώσει το πλαίσιο πάνω στο οποίο ο Δήμος Φλώρινας θα αναπτύξει, στη διάρκεια των επόμενων ετών, μια σειρά από παρεμβάσεις προς βελτίωση των συνθηκών των αστικών μετακινήσεων, με όρους της βιώσιμης κινητικότητας. Στόχος είναι να οργανωθεί ένα σύστημα μεταφορών που θα δίνει, κατά το δυνατόν, προτεραιότητα στις ήπιες μορφές μετακίνησης, προσφέροντας περισσότερο χώρο στον πεζό, στο ποδήλατο και στα μέσα μαζικής μεταφοράς με γνώμονα τη βελτίωση της οδικής ασφάλειας για όλους τους μετακινούμενους.

Ο Δήμος Φλώρινας σε συνεργασία με την Ανάδοχο Εταιρεία  LEVER ΣΥΜΒΟΥΛΟΙ ΑΝΑΠΤΥΞΗΣ ΑΕ, θα προβεί στη διεξαγωγή τηλεδιάσκεψης, αντί δια-ζώσης συνάντησης λόγω των πρωτόγνωρων συνθηκών που διαμόρφωσε η πανδημία του COVID-19,  στην 1η Διαβούλευση του Προγράμματος ΣΒΑΚ την Τρίτη 30/03/2021 και ώρα 11.00 πμ.

Επισυναπτόμενα αρχεία: